Annapurna, Himalaja, kuva TG

sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Kohta lähdetään Intiaan

Lento lähtee Helsingistä 1.10.2010 aikaisin aamulla. Lennämme Pariisin kautta ja se pidentää reippaasti lentoaikaa, joten olemme vasta iltamyöhällä perillä New Delhissä. Pariisi on välilaskupaikka sentähden, että takaisin tullessa jäämme sinne. Näin matka tulee edullisemmaksi kuin Finnairilla. Takaisintulo on nimittäin suunniteltu olevan vasta 31.3.2011 eli puoli vuotta on tarkoitus kierrellä Himalajalla ja Intiassa. Kiertely ei tosin ole pääasia vaan valokuvaus ja joogaaminen ja paikalliseen ruokakulttuuriin tutustuminen. Aiomme viipyä aina vähän pitempään kiinnostavaksi kokemallamme paikkakunnalla.

6 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Antoisaa matkaa ja nauttikaa! Mielenkiinnolla odotan kommenttejanne tänne blogiin. Ja hienoa, että pidätte blogia, niin ei edelleenkään tarvitse liittyä naamakirjaan ;D

    VastaaPoista
  3. Niin siis hyvää matkaa toistamiseen (poistin näköjään tuon ensimmäisen tekstin) ja päivitelkää ahkerasti blogia! :)

    Titta

    VastaaPoista
  4. Hyvää matkaa! Jos osaisin kadehtia jotakuta, niin tässä koeviikon ja uuden jakson alun tervassa rämpiessäni melkein kadehtisin nyt teitä ;)

    Nauttikaa reissusta ja kerätkää vaikutelmia meillekin välitettäviksi. Ennen kaikkea:Tulkaa terveinä turvallisesti takaisin!

    Merja

    VastaaPoista
  5. Täällä odotellaan jo innokkaasti tietoa perille pääsystä, denguekuumetilanteesta ja matkatavaroiden sijaintimaasta.

    VastaaPoista
  6. Odotan innolla kokemuksianne. Mitä kaikkea voikaan tapahtua. Pitäkää huoli terveydestännen.
    Terveisn Helena A

    VastaaPoista